Jūsu vizīte

INVEST RIGA noorganizēs Jūsu biznesa vizīti Latvijā ar Latvijas vīzu

INVEST RIGA aicina Jūs, Jūsu tuviniekus un biznesa partnerus ierasties pie mums uz Rīgu, Latviju biznesa vizītē. Mēs parūpēsimies par Jūsu Vizīti Latvijā līdz vissīkākajai niansei. Mēs sagatavosim piedāvājumu ar Jums interesējošiem investīciju objektiem pēc Jūsu pieprasījuma un ja no piedāvātie objekti nebūs Jūs ieinteresējuši, aizsūtīsim papildus piedāvājumus.

Līdz ierašanās Latvijā mēs sagatavosim tieši Jums investīciju objektu prezentāciju laikus, rēķinoties ar Jūsu laiku atrodoties Latvijā. Mēs sagaidīsim Jūs Lidostā un ar komfortablu Rīgas transfēru no Lidostas kopā ar izvēlēto objektu apskati parādīsim Rīgu un Jūrmalu, atbildot uz visiem Jūsu jautājumiem.

Zinot Jūsu laika grafiku mēs rezervēsim vietu kādā no labākajiem restorāniem Jūrmalā vai galvaspilsētā Rīgā. Rīgā ir sastopama dažādu nacionalitāšu virtuves, tādēļ nešaubīgi atradīsim katra gaumei atbilstošāko restorānu Rīgā vai Jūrmalā.

Ja Jūs interesē investīcijas Latvijās biznesā,nekustamais īpašums Latvijā vai noguldījumiem depozīts Latvijā vai uzturēšanās atļaujas Latvijā iegūšanas jautājumus, tad profesionāli varēsiet atrisināt ar INVEST RIGA darbiniekiem, kuri ar prieku palīdzēs.

Vizīte Rīgā Latvijā

Biznesa vīzu Latvijā var nokārtot pēc sekojošu dokumentu iesniegšanas vēstniecībā:

  1. Ārvalstnieka pase, kura ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc noformētās „vīzas” derīguma termiņa. Pasei jābūt vismaz divām neaizpildītām lapas pusēm, vīzas vajadzībām;
  2. Šengenas vīzas kopijas pēdējo 3 gadu laikā, ja tādas ir bijušas;
  3. Divas krāsainas fotogrāfijas 3,5x4,5cm
  4. Izziņa no darbavietas. Uz uzņēmuma veidlapas ar norādītu ieņemamo amatu, zīmogu un parakstu:
    • Uzņēmējiem: reģistrācijas un nodokļu konta kopija
    • Pensionāriem: pensionāra apliecinoša dokumenta kopija, sponsora vēstule ar izziņu no sponsora darba vietas vai izraksts no bankas par konta stāvokli
    • Studentiem: studentu apliecības kopija vai izziņa no dekāna, uzturētāja vēstule ar izziņu no darbavietas vai izraksts no bankas par konta stāvokli
  5. Pases kopija (pirmā lapa un lapaspuse ar pierakstu)
  6. Iebraukšanas dokumenti:
    • Biļešu kopijas
    • Oriģināls biļešu rezervācijas apliecinājums uz veidlapas ar zīmogu un parakstu
    • Braucot ar auto: tehniskās pases kopija, vadītāja apliecības kopija, zaļās kartes (green card) kopija automašīnai
  7. Dokumenti, kas apliecina precīzas adreses uzturēšanās vietu, kas ir viesnīcas rezervācija ar garantētu apmaksu.
  8. Veselības apdrošināšanas ar segto minimumu 30 000 Eur, kura darbojās visās Šengenas zonas dalībvalstīs, oriģināls
  9. Aizpildīta anketa
  10. Ielūgums no pieņemšanas puses, kas ir uz biznesa, uzņēmuma veidlapas ar precīzi norādītiem datumiem, ierašanās mērķi, vārdu un uzvārdu, kas ielūdz, dzimšanas dati un pases numuru.

Kādas ir prasības nepilngadīgajiem, lai saņemtu Latvijas vīzu?

  1. Dzimšanas apliecības kopija
  2. Notariāli apliecināta vecāku atļauja nepilngadīgajam izbraukt no Krievijas Republikas
  3. Izziņa no mācību iestādes
  4. No 14 gadu vecuma kopija no pases pirmās lapas un lapaspuses ar dzīvesvietas pierakstu.

Vīzas nokārtošana ar ielūgumu Latvijā.

*Ja ir sagatavots savs ielūgums
Darbības ilgums Vīzas noformēšanas termiņš Izmaksas
Uz ielūgumā norādīto termiņu 8-9 darba dienas 100 EUR
Uz ielūgumā norādīto termiņu 4 darba dienas 150 EUR

Kontakti